vit tröja

Vit tröja

pulover albstorlek: 36/38 (40/42);
Nödvändigt material:
400/500 g fir Linie 12 Clip;
Andrele si croseta nr.4.5.
Modeller som används:
Grundmodellen:

Stickad täthet: 17 ochiuri x 23 randuri = 10 x 10 cm.
Stickningsförklaring:
Puloverul se va tricota in doua fire.
Ström: Se monteaza pe andrea 77/83 ochiuri. Primul rand va fi rand dos si toate ochiurile se vor tricota dos. Därefter stickas det enligt schemat. In schema este prezentat modelul pentru jumatate din partea spate si fata. Cea de a doua jumatate se va tricota simetric. I schemat presenteras endast de främre raderna. I de bakre raderna,Maskan ska stickas på det sätt som presenteras, jeteurile se vor tricota ca ochiuri dos.
In schema nu s-a tinut cont de ochiurile de margine.
Dupa 122 randuri tricotate, se inchid cele 37 ochiuri ramase pentru rascroiala gatului.

Flicka: Se tricoteaza ca si partea spate. In randul 89, din ochiul din mijloc se mai tricoteaza 1 ochi. Lucrarea se imparte in doua. Fiecare parte se va tricota separat conform schemei.
tipar pulover albschita pulover alb
Ärm: Se monteaza pe andrea 43 ochiuri si se tricoteaza 1 rand dos cu toate ochiurile dos si 4 randuri cu punct jerseu.
In randul ce urmeaza ochiurile se tricoteaza in felul urmator: 1 kantsöm, 5 ochiuri dinaintea raportului modelului din schema B, de 3 ori raportul din schema B, 6 ochiuri dupa raportul schemei B, 1 kantsöm.

In fiecare al 16-lea rand se vor adauga din ambele parti 3 x 1 ochi ( in fiecare al 8-lea rand 6 x 1 ochi ) = 49/55 ochiuri. Ochiurile adaugate se vor tricota cu punct jerseu.
Dupa 32.5/31 cm, pentru rascroiala manecii, se inchid din ambele parti 1x 3(4) maska, dupa care in fiecare al 2-lea rand 18(20) x 1 ochi.
In urmatorul rand fata se inchid cele 7 ochiuri ramase.
Den andra ärmen kommer att sticka på samma sätt.

efterbehandling: Sy detaljerna i tröjan. Rascroiala gatului se va finisa cu 1 rand picioruse fara jeteu si 1 rand pasi de rac (picioruse fara jeteu de la stanga la dreapta in fiecare al 2-lea ochi al randului anterior).