jachetica cu codite senpolia

Jachetica cu codite

Jachetica cu coditeÅlder: 1-1.5 ani;
Material:
100 g fir de culoare bordeaux (55% lana, 45% acril, 125 m/ 50 g);
Cateva grame de fir de culoare roz;
– Andre nej. 3;
– Virka No.3;
Brosa.
Trådtäthet: 20 ochiuri = 10 cm.

Ström: Se monteaza pe andrea 69 ochiuri si se tricoteaza intre ochiurile de margine modelul „codite” prezentat in schema, incepand de la sageata A.
La jumatatea detaliului se vor trciota 4 randuri cu fir de culoare roz.
Dupa 22 cm de la primul rand, för halsringning, se incheie 27 ochiuri din centru si ambele parti se vor tricota separat, incheind dinspre marginile interioare in al 2-lea rand 1 x 3 ochiuri.
Dupa 24cm de la primul rand, ochiurile ramase pentru umere se incheie.

Höger framsida: Se monteaza pe andrea 35 ochiuri si se tricoteaza intre ochiurile de margine modelul „codite” prezentat in schema, incepand de la sageata D. La jumatatea detaliului se vor trciota 4 randuri cu fir de culoare roz.
Dupa 19 cm de la primul rand, för halsringning, se incheie dinspre marginea dreapta 1 x 7 ochiuri si in fiecare al 2-lea rand 1 x 3 ochiuri, 2 x 2 ochiuri si 3 x 1 ochi.
Dupa 24 cm de la primul rand, ochiurile ramase pentru umarul drept se incheie.
Vänster framsida stickas symmetriskt med höger.

Maneca dreapta: Se monteaza pe andrea cu fir de culoare bordeaux 40 ochiuri si se tricoteaza 5 randuri modelul „codite”, dpa care se vor tricota 13 randuri cu fir de culoare roz, 5 randuri cu fir de culoare bordeaux, 13 randuri cu fir de culoare roz si se va continua cu fir de culoare bordeaux.schema jachetica-cu-codite senpolia
Se vor adauga din ambele parti in fiecare al 10-lea rand 2 x 1 ochi.
Dupa 18 cm de la primul rand, toate ochiurile se incheie. Maneca stanga se tricoteaza simetric cu cea dreapta.

efterbehandling: Se realizeaza cusaturile laterale si cusaturile manecilor. Pe marginea de jos a manecilor se va croseta cu fir de culoare roz 2 randuri picioruse fara jeteu si 2 randuri picioruse cu jeteu in ordinea „tablei de sah”. De pe marginea rascroielii gatului se monteaza pe andrea ochiurile si se tricoteaza 15 randuri punct jerseu. Ochiurile formate pe marginea gulerului din ambele parti se vor monta din nou pe andrea si se vor tricota 2 randuri punct lenes, dupa care se vor incheia Se prinde brosa.
Se vor croseta din firele ramase 3 flori conform schemei nr. 2 si se vor coase de hainuta asa cum e prezentat in poza.