top bézs

Top bézs

top bej
méret: 38;
Szükséges anyagok:
– 200 g bézs szál World Surf (100% pamut, 160 m /50 g);
– Kötőtűk No.3.5;
– Horgolt Nem. 3.5.

Menetsűrűség: 29 szem x 34 sor = 10 x 10 cm;

Alapmodellek:
Dupla rugalmas: 1. sor: A munkaszál kötött * 1 kötött öltés, 1 jeteu*, ismételje meg a *-*-t a sor végéig. 2. sor: * A Jeteul kötött, mint az első szem, Vegye az 1ochi tűt fodros öltésként kötés nélkül, a munka előtti szál* *-* ismétlődik a sor végéig. 3. sor és a következő: * 1 kötött öltést veszünk a tűre 1ochi mint purl eye kötés nélkül, a munka előtti szál* *-* ismétlődik a sor végéig.

Bobulet: 3 láncöltés, A horgolt 3. szemében 1 horgolt horgol jeteu-val és 1 horgolt jeteu nélkül.

spate top bejRangsor:
Hátlap/ Elöl: Szerelje fel a tűre 106 öltést és kötött 2 sor kettős rugalmas, Ezután köti a Jersey Pointot. Az első sortól 30 cm-re minden öltés véget ér.
Varrja mindkét részlet oldalsó széleit.
Utána, Az oldalöltéssel kezdve a jobb oldaltól a hátsó oldalig, 106 horgolt öltés jeteu nélkül a hátsó rész felső szélén és 106 horgolt öltés jeteu nélkül

az elülső rész felső széle ( = 212 horgolt öltés jeteu nélkül) és egy összekötő láb az első horgolt horgolt lábban, az előző sor jeteu nélkül.

Ezután az 1. séma szerint horgol, az 5. sorba 1 x 1 szem hozzáadása a hátsó rész közepén. A munkaszál rögzítve van.

A merevítő a hátoldalon: A heveder a 43 öltésen horgol a hátsó oldal közepétől a séma szerint nem. 2.
Bal elülső oldal + bal oldali kapcsos zárójel: 31 öltéssel horgol az elülső rész utolsó 13 öltése előtt a 3. séma után. Utána, A 10. sortól a 27. sorig horgol a 4. séma után.
Utána, 18 öltést hagy ki a központból, és a következő 31 öltésnél a jobb oldali elülső és jobb oldali merevítő a balhoz hasonlóan köt.

Mindkét zárójel háromszög alakú mintával egyesül a következő módon::
1. sor: Rögzítse a munkaszálat. 1 összekötő horgolt horgolás a jeteu nélküli horgolt horgolásban a 27. sorból a bal merevítő oldalsó szélén, 29 láncöltés, 1 összekötő horgolás a horgolt jeteu nélkül a 27. sorból a jobb oldali merevítő oldalsó szélén. A munkamenetet vágjuk és rögzítjük.
2. sor: horgolt az 5. séma után
3-11. sor: horgolni fog a 2. rendszer után (a hátsó oldalpánt 2. sorától 10. soráig);

12. sor: 3 horgolt öltés jeteu-val az első 3 horgolt jeteu-val, 1 szemlánc, 3 horgolt öltés jeteu nélkül a következő 3 horgolt öltésben jeteu nélkül, 1 szemlánc, hagyjon ki 2 rugót minden 5 láncöltésből, 3 JetEU horgolt öltés a következő 3 horgolt öltésben a JetEU-val, 1 szemlánc, 3 horgolt öltés jeteu nélkül a következő 3 horgolt öltésben jeteu nélkül, A munka visszatér:
13. és 14. sor: * 3 horgolt öltés jeteu nélkül a következő 3 horgolt öltésben jeteu nélkül, 1 szemlánc, kihagy 1 szemláncot, ismételje meg * 2-szer, 3 JetEU horgolt öltés a következő 3 horgolt öltésben a JetEU-val. A munkamenetet vágjuk és rögzítjük.

Az elülső oldalmerevítő felső széle a lejtő szélétől van varrvaschema top bej hát.
A nyakkivágás szélei a következő módon készülnek:
1. sor: * 2 horgolt öltés fonallal a következő 2 öltés felett, 2 láncöltés, hagyjon ki 2 öltést* ismételje meg *-* a nyak középső öltésein racroielii hátul és elülső oldalon; a nyakkivágás oldalsó szélein horgol: ** 2 horgolt öltés jeteu-val a következő szemben az oldalsó szélén, 2 láncöltés, 2 x 1 horgolt jeteu-val a következő szemen az oldalsó szélén, 2 láncöltés**, ismételje meg a **-**-ot a nyakkivágás oldalsó széleinek végéig; 1 összekötő láb a sor első szemében.

2. sor: 1 horgolt jeteu nélkül a sor mindkét szemében, 1 összekötő láb a sor első szemében.
3. sor: * 3 horgolt öltés jeteu nélkül a következő horgolt jeteu nélkül, 1 bobulett, 2 öltés kimaradt*, ismétlődik *-*, 1 összekötő láb a sor első szemében. A munkamenetet vágjuk és rögzítjük.
A nyakkivágás ujjainak szélei hasonlóan horgolódnak, mint a nyakkivágás.

A felső rész alsó szélei a következő módon készülnek
1. sor: * 2 horgolt öltés fonallal a következő 2 öltés felett, 2 láncöltés, 2 öltés kihagyása* ismétlés *-*, 1 összekötő láb a sor első szemében.
2. sor: * 2 horgolt öltés jeteu nélkül a következő 2 horgolt öltésben jeteu-val, 2 horgolt öltés jeteu nélkül a következő ívben* ismételje meg *-*, 1 összekötő láb a sor első szemében.
3. sor: * 3 horgolt öltés fonal nélkül a következő 3 öltésnél, 1 bobulett, 2 öltés kimaradt*, ismétlődik *-*, 1 összekötő láb a sor első szemében. A munkamenetet vágjuk és rögzítjük.