Senpolia cukorka készlet

Bombonica szett

Setul BombonicaA mellény viselhető a kabát felett, vagy mindegyik külön-külön.
Tapasztalt!

Kor: 6-8 év;
Anyagok:

400 g fir melanj de culoare rosie (100% akril, 100g /230m);
400 g fir melanj de culoare galbena;
1 mot cu diametrul de 6 cm de culoare galbena;
4 moturi cu diametrul de 6 cm si 32 moturi cu diametrul de 4 cm;
Fermuar de culoare galbena cu o lungime de 35 cm;
Andrele cu snur si 5 andrele pentru sosete nr.3.5;
– Horgolt No.3.5;
Banda elastica.


A munka sűrűsége: 18 ochiuri x 26 randuri= 10 x10 cm.
Caciula: Se vor tricota doua parti asemanatoare. Se monteaza pe andrea cu fir de culoare rosie 69 ochiuri si se tricoteaza 3 ochiuri dos, 1 szem lány. Dupa primele 2 randuri se vor scadea in fiecare al 2-lea rand din ambele parti cate 2 ochiuri, 15 x 1 szem, 2 öltés, 3 x3 ochiuri. A fennmaradó öltések zárva vannak. Varrja meg az oldalsó éleket. In varful caciulii se coase un mot de culoare galbena cu diametrul de 6 cm, iar pe marginile de jos a caciulii 18 moturi cu diametrul de 3 cm.

Zakó:
Jobb első oldal: Se monteaza pe andrea cu fir de culoare galbena 32 ochiuri si se tricoteaza 3 ochiuri dos, 1 szem lány- 3 sor, Melyik Jersey pont után.
Pentru formarea curburii se vor tricota randuri scurtate in care se vor adauga treptat cate 3 ochiuri. Randurile scurtate se vor tricota in felul urmator: 1 szél öltés, 2 első öltés, a munka visszatér, 1 élet, a munka visszatér, ochiurile se tricoteaza dos, lucrarea se intoarce si se tricoteaza ochiurile fata, jeteul se tricoteaza fata impreuna cu ochiul care il urmeaza, dupa care se vor tricota fata urmatoarele 2 ochiuri, 1 élet, lucrarea se intoarce si se continua in acest mod pana cand pe andrea vom avea numarul de ochiuri cu care am inceput. Se tricoteaza punct jerseu pana atingem lungimea de 14 cm, 1 hemstitch sor ( 2 öltés együtt, 1 élet) dupa care 3 cm se vor tricota cu fir de culoare rosie- 3 ochi dos, 1 szem lány.
Se vor tricota 16 cm punct jerseu cu fir de culoare galbena si se vor inchide unde partea este mai lunga, in fiecare al 2-lea rand 3 ochiuri, 2 x 2 öltés, 1 szem.
A nyakkivágáshoz, la distanta de 26 cm de la elastic se vor inchide 3 ochiuri, 2 x 2 öltés, 3 x 1 szem. La distanta de 28 cm de la elastic toate ochiurile se inchid.

A bal elülső oldal szimmetrikusan van kötve a jobb oldallal.
Áradás: Se monteaza pe andrea cu fir de culoare galbena 65 ochiuri si se tricoteaza 3 ochiuri dos, 1 szem lány- 3 sor, dupa care 14 cm se tricoteaza punct jerseu, 1 hemstitch sor, 3 cm – 3 ochi dos, 1 szem lány, 16 cm punct jerseu cu fir de culoare galbena.
Pentr rascroiala manecilor din ambele parti in fiecare al 2-lea rand se vor inchide 3 ochiuri, 2 x 2 öltés, 1 szem. La distanta de 28 cm de la elastic toate ochiurile se inchid.

Ujj: Se monteaza pe andrea cu fir de culoare galbena 53 ochiuri si se tricoteaza 3 ochiuri dos, 1 szem lány- 3 sor, dupa care se tricoteaza punct jerseu. In fiecare al 5-lea rand, din ambele parti se scad de 6 x 1 ochi. Se tricoteaza inca 4 randuri, dupa care in fiecare al 6-lea rand se vor adauga din ambele parti 4 x 1 ochi.
La distanta de 8 cm de la inceputul lucrarii se introduce treptat firul de culoare rosie: din ambele parti ochiul de pe margine de culoare galbena se va tricota cu fir de culoare rosie, randul 3 cate 2 ochiuri rosii, restul galbene etc. Se continua pana cand pe andrea toate ochiurile vor fi de culoare rosie.

La distanta de 33 cm de la inceputul lucrarii se scad, mindkét oldalról, in fiecare al 2-lea rand 3 ochiuri, 2 x 2 öltés, 6 x 1 szem, 2 öltés, 2 x 3 öltés. A fennmaradó öltések zárva vannak.
végső: Se cos toate detaliile jachetei. Din firul de culoare rosie se rasucesc 3 sireturi, doua cu o lungime de 44 cm, al treilea cu o lungime de 94 cm si se trec prin randurile ajur de pe partea fata si spate. Se coase fermuarul de cele doua parti din fata. Marginile partilor stanga si dreapta fata se croseteaza cu fir de culoare galbena: 1 sor lábak jeteu nélkül.

Pentru finisarea rascroielii gatului, se monteaza pe andrea 49 ochiuri de pe marginea rascroielii si se tricoteaza 3 cm in felul urmator: 1 szél öltés, 1 ochi kettő, 45 hálószem: 3 purl öltés, 1 szem lány (se incepe cu 1 ochi fata), 1 ochi kettő, 1 szél öltés. Gulerul se intoarce si se coase pe partea din spate. Pe marginile laterale ale gulerului se cos doua moturi cu diametrul de 6 cm.

Vesta:
Az elülső oldal: Se monteaza pe andrea cu fir de culoare galbena 69 ochiuri si se tricoteaza 3 ochiuri fata, 1 ochi kettő- 3 sor (se incepe cu ochiurile fata), dupa care se tricoteaza punct jerseu. Pentru curbura se vor tricota randuri scurtate la fel ca cele descrise la Jacheta. Se va realiza o jmatate de curbura, apoi a doua jumatate, dupa care toate ochiurilie se trec pe o singura andrea. La distanta de 23 cm de la inceputul lucrarii se va tricota ‘cochetica’ in felul urmator: Treptat in fiecare rand fata se vor tricota cate 3 ochiuri cu fir de culoare rosie in locul a 3 galbene. Se tricoteaza in acest mod pana cand pe andrea toate ochiurile vor fi de culoare rosie, dupa care se va tricota: 3 purl öltés, 1 szem lány.

La distanta de 33 cm de la inceputul lucrarii, az ujjak levágásához, se vor inchide din ambele parti in fiecare al 2-lea rand 2 x 3 ochiuri, 2 öltés, 1 szem.
La distanta de 35cm de la inceputul lucrarii, a nyakkivágáshoz, se inchide 1 ochi din mijloc, si din fiecare parte al acestuia in fiecare al 2-lea rand 18×1 szem. La o lungime de 47 cm toate ochiurile se inchid.
Pe marginea rascroielii manecilor si a gatului se va croseta 1 rand picioruse fara jeteu cu fir de culoare rosie.

Cu fir de culoare rosie se tricoteaza o banda de 37 cm: se monteaza pe andrea 8 ochiuri si se tricoteaza punct jerseu. In fiecare al 9-lea rand, cele 8 ochiuri se incruciseaza spre stanga, primele 4 ochiuri se iau pe andrea, urmatoarele 4 se tricoteaza fata si se trec dupa primele 4 care se vor tricota fata. Banda se va coase sub cochetica la granita intre tricotarea cu fir galben si rosu.

Áradás: Se monteaza pe andrea cu fir de culoare galbena 69 ochiuri si se tricoteaza 3 ochiuri fata, 1 ochi kettő- 3 sor (se incepe cu ochiurile fata), dupa care se tricoteaza punct jerseu. La distanta de 33 cm de la inceputul lucrarii, az ujjak levágásához, se vor inchide din ambele parti in fiecare al 2-lea rand 2 x 3 ochiuri, 2 öltés, 1 szem. La o lungime de 47 cm toate ochiurile se inchid. Pe marginea rascroielii manecilor si a gatului se va croseta 1 rand picioruse fara jeteu cu fir de culoare rosie.
végső: Varrjon mellény részletei. Cu fir de culoare rosie se tricoteaza o banda de lungime de 77 cm, formata din 7 ochiuri : 1 szem lány, 1 ochi kettő. Banda se va coase pe marginea rascroielii gatului. In partea din fata, la mijlocul rascroielii gatului, banda se va incrucisa in asa fel incat un capat sa fie mai lung cu 2 cm fata de celalt. Capetele benzii se lasa sa atarne liber. Sub banda decorativade sub cochetica se cos 14 moturi cu diametrul de 3cm. pe marginile laterale ale poalelor se cos doua moturi cu diametrul de 6 cm.

Szoknya: Se monteaza pe andrelele pentru ciorapi cu fir de culoare rosie 144 ochiuri si se tricoteaza circular 34 cm 3 ochiuri dos, 1 szem lány, 3 cm punct jerseu, 1 soros dos, 3 cm punct jerseu dupa care ochiurile se inchid.In partea de sus a fustei, in randurile dos se intoarce o banda 2.5 cm si se coase. In spatiul format se introduce elasticul.

Sosetele: Se monteaza pe andrelele pentru ciorapi cu fir de culoare galbena 46 ochiuri si se tricoteaza circular 2 cm doua ochiuri fata, 2 háló öltés. Dupa care se va tricota punct jerseu 18 cm. In partea din spate, in locul viitorului calcai se vor scadea in fiecare al 13-lea rand 4×2 öltés. La distanta de 42 cm de la inceputul lucrarii se va realiza calcaiul: Se trec 20 ochiuri pe o andrea si 18 ochiuri pe cealalta. Cele 18 ochiuri se vor tricota punct jerseu 10 randuri, dupa care se impart in 3 parti: 5 öltés, 8 öltés, 5 öltés. Se vor tricota doar cele 8 ochiuri, iar din ambele parti ale acestora se vor scadea cate 1 ochi in fiecare rand, pana cand pe andrea vor ramane doar cele 8 ochiuri centrale. De pe marginile celor 8 ochiuri se monteaza pe andrea cate 5 ochiuri si se vor tricota 10 cm punct jerseu.

Varful sosetei se va realiza in felul urmator: Ochiurile se impart in doua: partea sus a sosetei si talpa. La inceputul si sfarsitul fiecarei pari se vor scadea cate 1 ochi de 9 ori (la inceput 2 ochiuri impreuna fata rasucit, la sfarsit 2 ochiuri impreuna fata). Cele 2 ochiuri ramase se inchid. Marginea de sus a sosetei se indoie spre partea dos si se coase. In spatiul format se introduce o banda elastica. Soseta a doua se tricoteaza asemanator.

schema jacheta
schema jacheta
schema vesta
schema vesta