Vetsuta avec les voitures Senpolia

Vestuta avec des voitures

vestuta cu masinuteÂge: 1,5 à 2 ans;
Matériel:
– 100 g de fil bleu (60% laine, 40% de fibres, 225 m/ 50 g);
Cateva grame de fir de culoare verde;
– André non. 2.5.

Densité de fil: 12 ochiuri x 30 randuri = 10 x 10 cm.

Série: Se monteaza pe andrea cu fir de culoare albastra 70 ochiuri si se tricoteaza 4 cm punct elastic (2 ochiuri fata x 2 ochiuri dos), Après quoi, il continuera avec Jersey Point.
Dupa 25 cm de la primul rand, pentru rascroiala manecilor se incheie din ambele parti cate 8 ochiuri. Dupa 12 cm de la rascroiala manecilor se incheie 20 ochiuri din mijloc, fiecare parte urmand sa se tricoteze separat. In fiecare al 2-lea rand dinspre marginile interioare se vor incheia 3 x 1 ochi.
Dupa 16 cm de la rascroiala manecilor se vor incheia ochiurile pentru umere (14 ochiuri/umar).

Fata: Il tricote semblable au dos, dar cu rascroiala gatului mai adanca si se va tricota si modelul „masinute”.
Dupa tricotarea punctului elastic se va tricota punct jerseu 4 randuri cu fir de culoare albastra, 2 randuri cu fir de culoare verde, modelul „masinuta”.
Dupa 25 cm de la primul rand, pentru rascroiala manecilor se incheie din ambele parti cate 8 ochiuri. Dupa 10 cm de la rascroiala manecilor se incheie 18 ochiuri din mijloc, chaque partie doit être tricotée séparément. In fiecare al 2-lea rand dinspre marginile interioare se vor incheia 4x 1 ochi.
Dupa 16 cm de la rascroiala manecilor se vor incheia ochiurile pentru umere (14 ochiuri/umar).

finition: Se cos detaliile vestei. De pe marginea rascroielii gatului se monteaza 100 ochiuri si se tricoteaza punct elastic 3 cm, ultimele 4 randuri tricotandu-se cu fir de culoare verde. Fin des points de suture. De pe marginea rascroielii manecii se vor monta 94 ochiuri si se va tricota similar cu bentita rascroielii gatului.