rote Tunika mit V-Kragen

Rote Tunika mit V-förmigem Kragen

tunica rosie cu guler in forma de VDas Alter: 3-4 Jahre.
Notwendige Materialien:
– 200 g ziegelfarbenes Garn (30 % Lana, 70 % Acryl, 260 m/100 g);
Cateva fire de culori diferite pentru brodat;
Andrele nr.3’
– Ac.

Fadendichte: 22 Maschen x 28 Reihen = 10 x 10 cm;

Die Rückseite: Se monteaza pe andrea 93 ochiuri si se tricoteaza 8 randuri in felul urmator: 1 Randmasche, *3 Vorderstiche, 1 Ochi zwei*, 3 Stiche Gesicht, 1 Randmasche. Dupa care se va tricota Trikotpunkt, adaugand in primul rand la intervale egale 3 ochiuri = 96 ochiuri.
Dupa 2 cm tricotati se incep scaderile de ochiuri: in fiecare al 10-lea rand se vor scadea din ambele parti 10 x1 ochi. Dupa 30 cm de la primul rand vom avea pe andrea 76 ochiuri.
Es wird weiterhin nach dem Schema gestrickt, dupa care se va trece la punct jerseu si in primul rand la intervale egale se vor scadea 10 ochiuri = 66 ochiuri.
Se vor tricota 5 cm drepti, dupa care din ambele parti se vor adauga 1×1 ochi si 2 x 3 ochiuri = 80 ochiuri.
Nach, in fiecare al 10-lea rand din ambele parti se vor adauga 3×1 ochi = 86 ochiuri.
Für Dekolleté, dupa 12 cm tricotati de la ultima adaugare de ochiuri, se vor incheia 20 ochiuri din centru si fiecare parte se va tricota separat. In fiecare al 2-lea rand dinspre marginile ochiurilor centrale se vor incheia 1×3 Stiche und 1×2 Stiche. Concomitent se vor incheia 2x 14 ochiuri ale umarului.
Partea a doua se va tricota similar.

Die Vorderseite: Se monteaza pe andrea 93 ochiuri si se schema tunica rosie cu guler in forma de Vtricoteaza 8 randuri in felul urmator: 1 Randmasche, *3 Vorderstiche, 1 Ochi zwei*, 3 Stiche Gesicht, 1 Randmasche. Dupa care se va tricota punct jerseu, adaugand in primul rand la intervale egale 3 ochiuri = 96 ochiuri.
Es wird gerade gestrickt.
Dupa 30 cm de la primul rand se vor incheia 30 ochiuri din centru, iar in randul dos ochiurile inchise se vor tricota din nou impreuna, lasand deschise ochiurile dupa lucrare pentru formarea pliului.
Es wird weiterhin nach dem Schema gestrickt, dupa care se va trece la punct jerseu si in primul rand la intervale egale se vor scadea 10 ochiuri = 66 ochiuri.
Nach, se vor incheia 10 ochiuri din centru si fiecare parte se va tricota separat. Se vor adauga ochiuri si se va tricota rascroiala gatului similar cu partea fata. Dinspre marginea interioara, für V-förmigen Ausschnitt, in fiecare al 4-lea rand se vor incheia 10 x 1 ochi. Se vor incheia 2 x 14 ochiuri ale umarului.
Partea a doua se va tricota similar.

Abschluss: Se va realiza cusatura umerilor. Pentru bentita se monteaza pe andrea ochiuri de pe marginile rascroielii gatului de pe partea fata (50 ochiuri ) si spate (32 ochiuri) Se va tricota 1 ochi de margine, *3 Vorderstiche, 1 Ochi zwei*, 3 Stiche Gesicht, 1 Randmasche.
Dupa 8 randuri tricotate toate ochiurile se incheie. Bentita se aseaza sub forma de V si se cos marginile de jos.
Pe marginea rascroielii manecilor se va croseta 1 rand picioruse fara jeteu si 1 rand ‚pasi de rac’. Se va realiza brodarea marginilor conform pozei.
Semnele conventionale prezentate in schema le gasiti HIER